NIEUWE MARKTEN OP DE MARKTENLIJST

Er zijn weer een aantal nieuwe markten op de marktenlijst! Benieuwd? Lees hier meer…

Wijzigingen op de marktenlijst

De laatste maanden zijn er heel wat wijzigingen doorgevoerd op onze marktenlijst. Wij willen u niet onthouden van deze wijzigingen en zetten ze hieronder even op een rijtje:

Midzomermarkt in Gouda op donderdag 23 augustus. Deze markt wordt gehouden door bijna de hele binnenstad van Gouda. Vele winkeliers doen mee, evenals verenigingen en standhouders van buitenaf. Er komen verschillende podia in het centrum waar heerlijke muziek ten gehore wordt gebracht.

Hippe Herfst Fair op zondag 7 oktober tijdens de koopzondag. Verderop meer info.

Kerstmarkt in Pernis op zaterdag 8 december. De Kerstmarkt in Pernis is in Dickens style. Dit houdt in dat we, net als in Leusden, verwachten dat u bij inschrijving meegaat in het thema. Dit kan door aankleding van de stand, maar ook door Dickens kleding te dragen. Hierbij kunt u al denken aan een poncho, stola of hoge hoed.

Kerstmarkt IJsselstein, nu ook op de zondag (zoals vanouds).

Kerstbraderie Zwijndrecht, Raadhuisplein op zaterdag 22 december. De Kerstbraderie in Zwijndrecht is een gezellige braderie met heel veel Kerstactiviteiten en stands.

 

Nieuw: Hippe Herfst Fair

Op (koop)zondag 7 oktober organiseren we de eerste Hippe Herfst Fair in het centrum van Gouda. Tussen 11.00 uur en 17.00 uur kan je terecht op de Markt in Gouda om heerlijk te kunnen struinen en relaxen.

Omdat de Markt onderverdeeld zal worden in verschillende thema’s is er voor iedere doelgroep iets leuks te vinden: Hou je van lezen, of hebben je kinderen alle stripboeken die je in huis hebt al verslonden? Op het boeken, platen, cd gedeelte kom je vast nog wel nieuwe strips tegen of vind je juist het boek waar je als jaren naar op zoek was! Ook is er een handmade gedeelte waar je bijzondere zelfgemaakte producten tegenkomt. De mensen achter het product en de werkwijze kom je tegen; zij kunnen je uitleg geven en het verhaal achter de producten toelichten. Omdat een markt niet zonder hippe handel kan, is er natuurlijk ook een gedeelte met hippe braderie producten, waarbij je op zoek kan gaan naar leuke koopjes en producten die je eigenlijk altijd al wilde of juist weer nodig hebt. Een fair is geen fair als er geen food is! Op het foodgedeelte vind je producten om direct van te kunnen genieten en producten om pas thuis mee aan de slag te gaan. Even heerlijk relaxen is hier de juiste term!

Bijzonder aan deze markt is dat je kan kiezen uit een 4 meter kraam of een halve, dus 2 meter kraam. Dit omdat er diverse handmade standhouders echt wel voldoende hebben aan een halve kraam.

De kosten voor een kraam zijn als volgt:
boeken, platen, cd’s: € 59,00 incl. BTW per 4 meter kraam.
Grondplaats per meter boeken, platen, cd’s: € 12,50 incl. BTW food, hippe handel (braderie) en handmade: € 67,50 incl. BTW per 4 meter kraam.
Grondplaats per meter food, hippe handel (braderie) en handmade: € 14,28 incl. BTW een halve kraam: € 37,50 incl. BTW per 2 meter kraam. (= halve 4 meter kraam).

Kortingen: Als u 3 kramen reserveert, betaald u 2,5 kraam (dit geldt alleen per standhouder). Grondplaats-tarieven veranderen vanaf 8 meter.

Inschrijven via www.dynamicpromotions.nl/marktenlijst

 

Kerstmarkt IJsselstein; nu 2 dagen!

Ieder jaar wordt er op de zaterdag na Sinterklaas een sfeervolle Kerstmarkt gehouden in het historische IJsselstein. De kramen en stands staan in de

winkelstraten en straten daaromheen. Naast de winkeliers, met hun prachtige producten en unieke winkeltjes, vind je er ook vele stands met handelaren van buitenaf. De producten welke er verkocht worden hebben een chique uitstraling en zijn perfect voor een sfeervolle Kerstmarkt. De Kerstmarkt start om 11.00 uur en gedurende de dag zijn er verschillende activiteiten en wordt er muziek ten gehore gebracht. Om 20.00 is er de ontsteking van de grootste Kerstboom! Dit jaar gaan we, net als vroeger, ook op de zondag door met de Kerstmarkt. De Kerstmarkt zal dus dit jaar weer twee dagen duren. Met op de zondag de start om 12.00 uur. De sfeer van beide dagen zal geheel gericht zijn op de Kerstdagen en de cadeaus die daarbij horen. Denk aan prachtige woonaccessoires, Kerstaccessoires voor binnen en buiten, sieraden, winterkledij, chique Kerstkleding en natuurlijk mogen de versnaperingen en drankjes niet ontbreken.

De Kerstmarkt gaan we daarom naar de bezoekers naar buiten brengen als Christmas Fair! Hiermee maken we een omschakeling met de sfeer en producten zoals deze bij een echte fair zouden moeten zijn: nostalgisch, sfeervol, chique, warm en sprankelend.

De inschrijving voor de Kerstmarkt op de zondag is pasgeleden gestart, voor de zaterdag is er al een tijdje de mogelijkheid om in te schrijven.

De feiten: * zaterdag 8 december tussen 11.00 u en 21.00 u * zondag 9 december tussen 12.00 u en 17.00 u In de winkelstraten Benschopperstraat, Utrechtsestraat en Kerkstraat worden alleen 3 meter kramen geplaatst. In de overige straten plaatsen wij 4 meter kramen en hier kunnen ook grondplaatsen gereserveerd worden.

Inschrijven kan via www.dynamicpromotions.nl/marktenlijst

 

Website

Zoals u wellicht gemerkt heeft ondervinden wij wat problemen met onze website. Inschrijvingen gaan prima, maar onze contactpagina en offerteverhuur pagina’s werken niet optimaal. Als u ons wilt bereiken kan dit via email info@dynamicpromtions.nl via telefoon 0182525508 of 0653284302 en via de chat als wij aanwezig zijn. Via de contactpagina is het op dit moment helaas niet mogelijk.

 

Geplaatst in Nieuws.