Over ons

Rob en Naomi

Rob van de Werken heeft sinds de oprichting van Dynamic Promotions in 1997 niet stil gezeten. In eerste instantie organiseerde hij alleen jaarmarkten en braderieën, maar dit werd al snel uitgebreid met allerlei soorten themamarkten. Ook nam hij een deel van de marktkramen van het bedrijf van zijn ouders over en kon hij daardoor ook zichzelf voorzien op evenementen en zelfs aan de slag voor externe partijen.
In de jaren die volgden kwamen er steeds meer takken van sport bij waarin hij kon voorzien naar zijn klanten toe.

Sinds 2006 zijn Rob en Naomi een stel, zowel werkend als privé.
Na de grote uitbreidingen en het groeien van het bedrijf werd het bedrijfspand in Gouda te klein en moesten ze op zoek naar iets anders.
Vanaf 2013 zijn zij gevestigd in IJsselstein, bij Utrecht. Hier hebben zij inmiddels hun draai goed gevonden en kunnen ze vanuit het midden van het land hun opdrachtgevers goed bedienen.

Beide houden van organiseren, met mensen werken en creatief bezig zijn; ze staan nooit stil.

Omdat er nog wat kleine uurtjes over waren in het jaar, hebben ze eind 2014 een carnavalswinkel opgestart.

Ze zetten zich volledig in om samen met partijen te komen tot een passend plan. Of het nu gaat om een totaal evenement of een uitdeelactie; u kunt het aan Dynamic overlaten!

Door middel van professioneel en betrouwbaar werken hebben zij vele opdrachtgevers waar zij al jarenlang mee samenwerken.
Ze hebben een transparante werkwijze en zorgen voor korte lijnen en persoonlijk contact, zodat het samenwerken snel, makkelijk en als zeer klantgericht wordt ervaren.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd naar onze werkwijze en wat wij voor u kunnen betekenen?
Neemt u dan door middel van onderstaande button contact met ons op.